onsdag 21. desember 2011

Årets julekort






Morsomt å lage julekort! Teksten er skrevet med en freefont som jeg fikk tips om på bloggen "How about orange".
GOD JUL!

It's so much fun making you own christmas cards! I have printed the text using a freefont. The link was found at "How about orange". MERRY CHRISTMAS!

fredag 16. desember 2011

De vakreste plansjer fra Norway Design!




I papiravdelingen fant jeg nydelige dekorark til kr. 65. Jeg har limt dem opp på kapaplater fra Andvord. Er de ikke vakre?

lørdag 10. desember 2011

Stofftrykk med printeren



Jeg limte fast ubleket lerret med dobbeltsidig tape til overheadark og kjørte gjennom printeren. Vær nøye med å lime godt fast! Trykket ut disse hilsnene på stoff som jeg så sikksakket på en gavepose jeg sydde. Den er fylt med vin og mat som vi skal ha med som vertinnegave.

Printing directly on fabric by mounting the cotton fabric on overhead transparency with strong double sided tape and running it through the inkjet printer. Printed two sentiments on each page (A4). Here one is sewn on a gift bag. It reads Merry Christmas and a Happy  New Year!

lørdag 3. desember 2011

Julestjerner av smykkestener

Vi har vanligvis ikke juletre og pyntenivået er forholdsvis lavt. Jeg liker å markere høytiden med mye lys, duften av appelsin og nellik, blomster og litt pynt i vinduene. Det er dårlig med vinduskarmer her hos oss og det er derfor nødvendig og ganske fint å henge pynten i vinduene, slik tar det minimalt med plass.

Jeg hadde del perler og findings liggende etter at jeg drev litt med smykkelaging.
Kjøpte i sin tid også inn disse metallstjernene. Nå har de funnet perlene og jeg hadde nok til å lage tre snøfnugg av perler og metall. De ble litt mer glitrende enn stilen her i heimen skulle tilsi, men de skal henge oppe en kort tid og i vintermørket trenger vi litt glitter. Eller de blir en gave til noen som er litt mer glam. Kommer til å bruke resten av metallstjernene på en litt annen måte, det blir nok surrings med bånd.

Beadsmith Snow Flake ornaments make nice christmas decorations. Had some beads and findings lying around from my "jewellery"-making days. Plannong on trying something different for the rest of the ornaments, maybe with ribbons.